Software

MICROSOFT


Feu negocis a qualsevol lloc, connecteu amb els vostres clientes, milloreu l’eficàcia i rendibilitat, innoveu amb agilitat. Neware és Partner Microsoft: Windows, Server, Office 365, Azure, Dynamics 365 i tota la resta de les seves solucions per a Empreses.

ADOBE


Amb les millors aplicacions creatives del món i formes senzilles de començar a treballar, pots fer allò que vulguis, allà on et brolli la inspiració. Make it. Creative Cloud.

DROPBOX BUSINESS


Porta els teus documents arreu. Guarda arxius al teu ordinador i accedeix a ells des del telèfon quan siguis fora. Tot allò que guardes a Dropbox es sincronitza automàticament als teus dispositius.

A3SOFTWARE – A3ERP


a3ERP ofereix una visió global de tots els processos productius i administratius de l’empresa i garanteix una gestió eficient de la pyme, optimitzant recursos, simplificant processos i facilitant la presa de decisions a totes les àrees.

PROGRAMACIÓ A MIDA


Estudiem qualsevol necessitat de programació a mida que els nostres clients puguin tenir per tal de donar-los cobertura a l’hora d’implementar el software de la millor forma possible.